106 veteranmotorcykler indtog Alheden i weekenden

Ældste deltagende motorcykel, der gennemførte det over 100 km lange løb var fra 1914, men alle de 105 andre havde også mange år på bagen, men kun et par stykker måtte give op under vejs, og v

10. juni 2013, 12:07
Gregers Laigaard, ejer af Grønhøj Kro, serverer kaffe til Jens Siig, der står ved sin motorcykel. Foto: Knud Gaarn-Larsen. Picasa

Der var start og mål fra Hessellund Søcamping, men pitstop i Hinge, hvor der var arrangeret frokost og på Grønhøj Kro, hvor der blev serveret kaffe og lagkage.

Det var Jens Siig fra Skelhøje, der havde stået for planlægningen, og da man lørdag aften samledes til middag og præmieuddeling på Hessellund Søcamping, var der da også masser af roser til Jens.

Der var deltagere fra hele landet, og de Sjællænders, som Ugeavisen talte med var ovenud tilfreds, og bemærkede den smukke natur på små idylliske veje, hvor der ikke var så megen anden trafik, og turen over Dollerup, spisningen i Hinge og kaffen i Grønhøj, som nogle af højdepunkterne på turen.

Nogle af deltagerne kom til løbet, og tog hjem umiddelbart efter, men langt de fleste gjorde en tur ud af det, og overnattede før og efter på Hessellund Søcamping.