DAT flyver til Porto Santo i coronatid

DAT-direktør Jesper Rugnholm er selv kaptajn på turen til Porto Santo den 19. november

12. november 2020, 11:17
Det er mørkt derude, og det får måske mange danskere til at sukke ekstra meget efter varmen sydpå. Nu tilbyder DAT en ferietur til Porto Santo.

KARUP Siden marts er antallet af flyvninger på verdensplan reduceret kraftigt på grund af Covid-19. Det er således ikke hver dag, at flyselskaber annoncerer nye destinationer, men flyselskabet DAT sælger nu flybilletter til den portugisiske ferieø i Atlanterhavet, Porto Santo.

- Med udsigten til en længerevarende Corona-problematik må vi ændre vores ferievaner. Dat har derfor udarbejdet en prototype på corona sikker ferie som nu, skal afprøves. DAT fokuserer på en sikker destination, test og god plads ombord og selvfølgelig at vores passagerer opfører sig ansvarligt, lyder det fra flyselskabet i en pressemeddelelse.

- Vi tager situationen yderst seriøst og indretter os efter det med vores nye destination Porto Santo, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT og fortsætter: - Rejsevejledninger skal tages seriøst, men det er ikke seriøst at dømme hele lande ude, når der er regioner eller øer, som har situationen under kontrol.

- Billetterne til Porto Santo inkluderer derfor en Covid-test ved check-in med straks svar, ekstra god plads ombord, selvfølgelig mundbind og udvidet hygiejne ombord som ved alle flyvninger, siger Jesper Rungholm og forklarer:

- Vi har tilføjet en væsentlig og helt speciel detalje, nemlig at flyet forbliver på øen, så hvis situationen ændrer sig dramatisk, så vil hjemflyvning kunne gennemføres omgående.

Der flyves fra Billund den 19. november og retur den 23. november.