Bertel fra Frederiks genvalgt

Byrådsmedlem genvalgt til opstilling til kommunalvalget i 2021

18. september 2020, 05:47
Anders Bertel. Arkivfoto

KARUP Socialdemokratiet Karup har i august afholdt generalforsamling, som var blevet udsat fra foråret grundet Covid-19 situationen. Medlemmerne var mødt op i Karup forsamlingshus, hvor formand Bent S. Madsen i beretningen var inde på regeringens proaktive ageren i Corona situationen.

Her skal vi fremrettet fokusere på den læring der har været ovenpå pandemien - Hygiejne, lavt sygefravær, digitale møder osv.

Bent Madsen var desuden inde på det kommende kommunal- og regionsrådsvalg i 2021. Viceborgmester Per Møller Jensen, ønsker ikke at genopstille til byrådet, og generalforsamlingen bakkede op om gruppeformand, Niels Dueholm, til valg af borgmesterkandidat i forbindelse med fællesledelsens kommende generalforsamling.

Generalforsamlingen genvalgte det lokale byrådsmedlem, Anders Bertel, Frederiks (S), som kandidat til valget i november 2021. Anders Bertel udtaler i en pressemeddelelse:

- Jeg vil gerne takke for opbakningen, til at få mulighed for at fortsætte det lokale arbejde i Viborg byråd. Viborg Kommune er en stor geografisk kommune, derfor finder jeg det væsentligt med lokal repræsentation i byrådet.

Som formand for beskæftigelsesudvalget har jeg lagt vægt på, at kommune, fagbevægelse og erhvervsliv finder fællesløsninger til gavn for borgerne. Senest omkring arbejdet med en ny beskæftigelsesplan i lyset af den stigende ledighed grundet Covid-19.

Til den lokale S-bestyrelse var der genvalg til Jette Schmidt, Grethe Jensen og Sara Pedersen.