Professionel klinik med plads til flere behandlere

I 23 år har Inge Marie Aksglæde taget sig af fodpleje og zoneterapi på Volden 44 i Skelhøje. Nu inviterer hun flere behandlere indenfor

25. februar 2020, 13:57
1 af 2 Inge Marie Aksglæde (th) er uddannet fodplejer og zoneterapeut. Lene Bitsch har taget uddannelsen som BevidsthedsBerørings facilitator. Foto: Pia B. Jakobsen
2 af 2 Lørdag den 29. februar afholder Inge Marie Aksglæde udsalg. Her er gode tilbud på fodvenlige sko og cremer. Du kan den dag bestille en session med Bevidsthedsberøring og få 10% i rabat. Foto: Pia B. Jakobsen

Skelhøje For Inge Marie Aksglæde har sundhed altid været omdrejningspunktet både i privatlivet og i arbejdslivet. Læser man anbefalingerne på hendes facebookside eller snakker med kunderne, kan man se og høre, at rigtig mange igennem tiden har sat stor pris på hendes evner og viden.

Både Inge Marie og hendes mand Flemming har drevet virksomhed i Skelhøje, siden de flyttede til byen i 1997. De er glade for byen, naturen og det generelle aktivitetsniveau. Og Inge Marie, der efter et sygdomsforløb er gået ned i tid, ser, at klinikken har et udviklings potentiale.

Gode forhold i Skelhøje

- Skelhøje ligger jo ikke længere fra Viborg C end flere af Viborgs nye boligområder, konstaterer hun og peger på en regelmæssig busforbindelse samt en handicapvenlig, let tilgængelig klinik med gode parkeringsforhold, som gode argumenter for, hvorfor der kommer kunder fra Viborg og til Skelhøje.

- Vi har lokaler, der står tomme indimellem. Det kan vi udnytte bedre, forklarer hun og nævner i flæng, hvem hun kan se for sig i klinikken - en kosmetolog, en negleteknikker, en akupunktør eller måske en, der kan lave hotstone massage. Hun forestiller sig en behandler, der kan noget med sundhed og wellness, som er forskelligt fra det klinikken allerede tilbyder

BevidsthedsBerøring

For Inge Marie er i gang. Tilbage i november 2017 rykkede BevidsthedsBerørings facilitator Lene Bitch ind på klinikken i Skelhøje. Hun tilbyder BevidstBerøring hver tirsdag og torsdag. - Det hedder facilitator, fordi jeg sætter en proces i gang, forklarer Lene Bitsch. Det er ens egen krop, der heler. Alt efter hvor meget man er vant til at arbejde med sig selv.

Sagen er, at efter halvanden times blid massage hos Lene kan man føle sig øm og mørbanket, selvom hun udelukkende bruger blide, varme bevægelser.

- Jeg mærker nogle spændinger og kobler nogle sansninger og følelser til muskelgrupperne. Berøring kan forløse spændingerne, uddyber hun.

Alene det at massagen varer halvanden time giver ro og afslapning. Desuden starter Lene med at få en snak klienten. Efter massagen får man lov til at ligge og mærke efter.

- Det er meget, meget afslappende, og rigtig mange finder ro, fortæller Lene. Hun har kendskab til flere, som i en længere periode har arbejdet på at blive gravide, og som er blevet gravide efter behandlingen. I en stresset hverdag har man brug for at slappe af. Derfor kan BevidsthedsBerøring både bruges som wellness og til at arbejde med sig selv i dybden.

Inge Marie Aksglæde har selv fået flere behandlinger af Lene. For man skal selvfølgelig kende de varer, man har på hylden.

- Jeg havde stor effekt af det efter en lang sygdomsperiode. Pludselig kunne jeg trække vejret helt ned i lungerne igen. Den blide massage åbnede helt vildt op. Det var som om, det hele gav sig, forklarer Inge Marie.

Foruden en langt bedre vejrtrækning oplevede Inge Marie også en fantastisk afslappethed og en god søvn efterfølgende.

Udsalg

Kunne man være interesseret i at få en uforpligtende snak med de to behandlere, er det muligt lørdag den 29. februar. Da afholder klinikken udsalg. Inge Marie har et ønske om at rydde op i sit lager af de fodvenlige sko, Arcopedico, hvor man kan købe to par for et pars pris. Også Align såler, der afhjælper alt fra hælsporer til nedsunken forfod, og Gewohl creme er på tilbud. Hos Lene Bitsch kan du booke en behandling og få 10% rabat.

Klinikken i Skelhøje har i øvrigt åbent efter aftale. Man kan lave en online booking på https://22480131.onlinebooq.dk