En positiv tilgang er vigtig

24. februar 2020, 13:16
1 af 2 Helle Svit Pedersen har været leder af delikatesse afdelingen i Frederiks i efterhånden tre måneder. Foto: Pia B. Jakobsen
2 af 2 Delikatessens smørrebrød er populært. Foto: Pia B. Jakobsen

Bag-disken I denne uge har Ugeavisen snakket med Helle Svit Pedersen, der står bag disken i delikatesseafdelingen i DagliBrugsen i Frederiks.

Den bedste kundeoplevelse?

Det er, når kunderne kommer retur og er glade for det, de har fået. Det er dejligt at få ros for en levering ud af huset.

Og den værste?

Jeg leverede for få kartofler til et arrangement ud af huset. Det var dumt.

Hvis der kommer utilfredse kunder, er det min udfordring at få dem til at gå tilfredse herfra.

Hvad brænder du for?

Jeg synes, det er vigtigt at have en positiv tilgang til udfordringer, og jeg synes, det er vigtigt, at folk føler sig trygge på arbejdspladsen.

Hvad skal du i weekenden?

I den kommende weekend skal jeg til Århus for at mødes med nogle studerende, som jeg var på sommerskole med i Beijing i 2018. Vi mødes engang i mellem.

Hvordan slapper du af?

Når jeg slapper af, så hører jeg krimi, mens jeg leger med min hund. Eller går til crossdance i Karup. Til crossdance er man bevidst om at bruge alle muskelgrupper. Man bliver glad af at danse, og det er godt at få sved på panden.

Hvad ville du bruge en uventet fridag til?

Så ville jeg tage på Naturhistorisk Museum i Århus med min datter, der bor i Århus.

Den seneste film, du har set?

Det er American history X. Det er tredje gang, jeg har set den. Denne gang sammen med min mand, der ikke havde set den før. Den handler om nynazister og det at finde en identitet. Jeg synes, det er fascinerende, hvorfor man drages af noget med det formål at høre til. Det er tankevækkende, hvorfor er det så vigtigt at høre til.

Hvem beundrer du?

Skal jeg pege på nogen, som jeg beundrer, må det være småbørnsfamilier. Jeg har selv været der, men nu hvor jeg ikke længere har små børn, kan jeg se, hvor lidt tid, man har til sig selv. De skal overkomme rigtig meget foruden arbejdet.

Hvis du skulle lave noget andet?

Så ville jeg være kvalitetsmedarbejder i en produktionsvirksomhed.

Hvad har livet lært dig?

Det er vigtigt at være positiv. Andet kan ikke betale sig.