Demens og handlemuligheder

15. november 2019, 09:27
Rikke Østergaard holder foredrag i Viborg om hjernemad og motion. Rådgivnings- og aktivitetscentret, Demensenheden Viborg inviterer. Arkivfoto: Morten Marboe

Foredrag Hvordan kan vi blive bedre til at forstå kroppen, og hvad sker der i kroppen med den livsstil, vi har i dag? Hvordan kan vi bedst hjælpe krop og hjerne?

Mange har måske nok hørt, at sund kost og motion mindsker risikoen for demens. Men for mange er det svært at ændre livsstil. Og hvad er det helt nøjagtigt, vi så skal gøre? Det vil fysioterapeut Rikke Østergaard fortælle om onsdag den 20. november på Demensenhedens Rådgivnings- og aktivitetscenter, Liseborg Hegn 10a i Viborg.

Konkrete handlemuligheder

Rikke Østergaard lover, at det bliver en aften helt nede på jorden. Hun tager deltagerne med på en rejse ind i kroppen, så man går fra foredraget med en større forståelse af kroppen og de mekanismer, der foregår i den. Hun giver også konkrete handlemuligheder til en sundere livsstil. For meget handler om, at de gode ideer skal omsættes til virkelighed i hverdagen. Hvis det skal kunne lade sig gøre, skal det være overskueligt og til at gå til. Det bliver det.

Demensenheden

Foredraget henvender sig til alle med interesse indenfor demens.

Det er Rådgivnings- og aktivitetscentret, Demensenheden Viborg, der står som arrangør af foredraget.

Centret har sociale, kulturelle og aktive arrangementer både ud af huset og i centret. De har fokus på alt det, der kan hjælpe mennesker med en demenssygdom til at lette på de udfordringer, som hverdagen byder på.

Begrænset deltagerantal

Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er først til mølle-princippet. Tilmeldingen er bindende og koster koster 25,- pr. person. Prisen er inklusive let forplejning. Du kan betale via mobilepay til: 960774 eller ved ankomst til arrangementet, hvor der også vil være mulighed for kontant betaling.

Bindende tilmelding skal helst ske på mail og senest onsdag den 13. november til Bettina Bunch, mail: beb@viborg.dk (tlf: 61 89 78 28).