Nu indvies klubhus

Fredag den 20. september åbnes dørene til AIFs klubhus. Alle er velkomne til at kigge ind.

16. september 2019, 11:00
Pokalerne er kommet frem efter at have tilbragt 5 år i kasser. AIFs nye klubhus har fået sjælen med. Foto: Pia B. Jakobsen

Frederiks Endelig! Der er renoveret, forbedret og indrettet. Rigtig mange frivillige har lagt rigtig mange kræfter i at omdanne den tidligere børnehave til AIFs nye klubhus. Og nu er står huset flot og klar til indvielse. Derfor inviterer AIF alle interesserede til åbent hus på Trehusevej 5 lige ved siden af Alhedehallerne.

Klubhuset har godt nok været i brug det seneste halve års tid. Udvalgsmøder og bestyrelsesmøder har allerede været holdt her. Det samme med e-sport. To hold startede op lige efter jul. Nu kører e-sport for fuld knald. Alle ugens dage er der hold i gang tilmed med flere hold om dagen. Det giver liv i huset hele tiden, og det betyder, at der altid er lys i vinduerne.

Fælles projekt

Det er ingen hemmelighed, at der ligger et kæmpe stykke arbejde bag det flotte klubhus. Men nu er der altså ryddet op i alle kroge, og Pia Viller Arent samt Jonas Steiniche fra AIFs bestyrelse glæder sig vildt til at åbne dørene og vise gæsterne rundt.

- Vi har gjort en dyd ud af, at det skulle være helt færdigt. Nu kan vi være det bekendt, siger de samstemmende.

Reception

I anledning af receptionen er der sendt invitationer ud til sponsorerne, kulturudvalget og alle de mange frivillige. Mads Panny, Kulturudvalgsformand, vil klippe den røde snor. Der er sat telt og hoppeborg op. Og foruden taler bliver der budt på øl, vand og vin.

Har du lyst til at tage en lille gave med, er der stadig plads til lidt på væggene, så ligger du inde med gamle billeder, avisudklip eller måske en gammel spiller trøje, ville det være populært, slutter Jonas Steiniche.