Vil du have en bod på Kartoffelfestival markedet?

13. september 2019, 08:02
Vil du være med til at skabe en spændende markedsdag i Frederiks lørdag 5. oktober, så kan du også byde ind ved at sælge egne hjemmegjorte/ avlede produkter. Foto: Arkivfoto

Frederiks De lokale foreninger bag Kartoffelfestivalen i Frederiks vil gerne invitere borgerne i Frederiks og omegn til at være med til at skabe en dejlig markedsdag med alskens lækre, lokalt producerede produkter. Så hvad enten du har marmelade, grønt, hjemmestrik eller andre produkter, som du selv har produceret, er du velkommen til at tilmelde dig og sætte en stand op i Frederiks lørdag den 5. oktober. Prisen for en bod er 50 kroner for private og 200 for erhverv.

Markedspladsen kommer til at ligge bag kulturhuset. Man kan låne borde og bænke af AIF, men det er også helt fint, hvis du vælger at køre bilen ind og sælge direkte fra bagagerummet. Tilmelding er nødvendigt og gøres til Claus Hermann på info@hermann-events.dk

Foruden boderne vil Frost 96 underholde på markedspladsen og skabe et stemningsbillede fra tiden, da kartoffeltyskerne kom til egnen. Spejderne vil lave kartoffelretter på bål.

Største kartoffel

Husk i øvrigt, at der den lørdag er kåring af egnens største kartoffel. Det bliver fagmanden Henrik Nordestgaard Jespersen, der vil veje de medbragte kartofler og overrække en fornem pris til vinderen.