Danmarks vildeste børnetryllekunstner kommer til Frederiks

Alhedens Borgerforening indleder kartoffelfestivalen fredag 4. oktober med fællesspisning krydret med komik, gøgleri, trylleshow og underholdning ved FROST 96. Spisebilletter kan købes i Dagl

11. september 2019, 14:32
Trylleri, jonglering, klassiske gags og tricks bliver blandet med frøer, aber, usynlige løver, edderkopper og andre dyr, når Jungle Jim underholder i forbindelse med fællesspisning i Alhedehallen fredag den 4. oktober. Foto: Pressefoto

Frederiks Den første weekend i oktober står i kartoflens tegn. Alle foreninger i Frederiks og omegn har budt ind og hjælpes ad med at skabe en fest for hele Alheden.

Fredag aften inviterer Alhedens Borgerforening til fællesspisning. De har lagt op til en hyggelig friaften for både børn og voksne.

- Jeg kunne godt tænke mig, at fællesspisning bliver en tradition i Frederiks igen, fortæller Ulla Brendstrup, formand for Alhedens Borgerforening, om fredag aftens program.

- Fællesspisning er en nem og superhyggelig måde at klare maden på. Denne særlige aften har vi så oven i købet flottet os og hyret en af Danmarks bedste tryllekunstnere.

Jungle Jim tryller

Det er Jungle Jim, der vil indlede aftenen med at trylle, jonglere og lave gags og tricks. Jungle Jim går for at være en af landets bedste entertainere. Han favner alle aldersgrupper med en herlig uforudsigelig junglecocktail serveret med god komik, energi samt med frækhed og glimt i øjet. Jungle Jim forventer at få masser af hjælp ikke bare af publikum men også af sine vilde dyr, som han har nogenlunde kontrol over. De er nemlig heldigvis ikke levende. Han lover, at showet er tilpasset publikum og på den måde bliver ganske uforudsigeligt, da man aldrig ved hvad børn og barnlige sjæle kan finde på af finurligheder.

FROST 96

FROST 96 har lagt sig i selen og kigget på et par gamle stemningssange, som de har lavet nye tekster til, så de passer i weekendens kartoffeltema. De lover, at de med deres indslag til fællesspisning også kommer til at gøre deres for hjælpe den gode stemning på vej.

Familieaften

Det bliver de dygtige damer fra delikatessen i DagliBrugsen, der leverer de tre retter mad, som selvfølgelig alle involverer kartofler. Alhedens Borgerforening står for alt det praktiske, så det er bare at møde op og nyde maden, selskabet og den udsøgte underholdning.

- Nyd underholdningen, lad ungerne lege sammen, spis, hyg jer og forlad oprydning og opvask, når du går, opfordrer Ulla Brendstrup, som håber på rigtig mange gæster fredag aften.

Spisebilletter kan købes i DagliBrugsen fra nu og frem til den 25 september.