Jesper Lundgaard optræder i Karup

Karup Kultur og Forsamlingshus byder fredag den 13. september på lækker mad og musik

08. september 2019, 14:41
Jesper Lundgaard ledsaget af akustisk trio kommer til Karup 13. september. Foto: Pressefoto

Karup Der kræses ikke bare for maven men også for ørerne, når Karup Kultur- og Forsamlingshus åbner dørene fredag den 13. september. Huset har nemlig inviteret Jesper Lundgaard til Karup.

Jesper Lundgaard har grebet chancen for at komme på scenen med en blanding af egne kompositioner og favorithits fra hans tid som ung mand i 80’erne og 90’erne. Blandt andet har han nyfortolket sit første og eneste album med egne kompositioner. Sange fra dette 1994-album krydres med helt nye kompositioner fra Jespers hånd og de største pop/rock ballader og hits fra Jespers ungdom. På scenen akkompagneres Jesper af en akustisk, professionel trio, der består af musikerne Jakob »Jønne« Nielsen, Stephen Nørreløkke og Jesper Berg. De får den intime koncert til at smelte sammen omkring de fine numre. Trioen har blandt andet spillet med solister som Søs Fenger, Peter AG, Søren Sko, Johnny Logan og Peter Belli. Mange af numrene har en personlig historie, og disse vil Jesper dele med publikum, så der er lagt op til en både underholdende og musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

Først til mølle

Som vanligt handler det om at komme først til mølle. Der er plads til 100 gæster, fortæller Pia Dohn formand for Karup Kultur- og Forsamlingshus, og man kan købe billet både med og uden spisning. Pia håber på fuldt hus og overskud fra det store arrangement. Overskuddet skal gå til den planlagte renovering af Kultur- og Forsamlingshuset.