Sponsormatch i Hedens Golf

15. august 2019, 16:09
Vinderne af sponsormatchen i Hedens Golf. Foto: Privatfoto

Grønhøj Der var fuldt hus på golfbanen i Grønhøj, da Philbert Enterprise ApS, som er en af klubbens mange sponsorer, havde inviteret til match med mange store og flotte præmier. Der var blandt andet en gasgrill til de 3 første pladser i både A og B rækken.

Efter at spillet måtte afbrydes et par gange på grund af torden og regn, kom alle nogenlunde tørskoet i mål - og humøret var som sædvanligt højt, da man mødtes i klubhuset, for at kåre de mange vindere.

I A rækken var det Kim Klint der fik 1.pladsen, 2. pladsen gik til Sune Rzepka, 3. pladsen tog Kenneth Hvid sig af. I B rækken gik 1. pladsen til Ole Andersen og 2. pladsen gik til Helle Bøgelund, 3. pladsen til Per Clemmensen. Der var også store præmier til ”nærmest flaget” og længste drev. ”Nærmest flaget” hos damerene kom Helle Bøgelund, og Linda Sørensen slog længst drev. Hos mændene var det Kim Klint, der kom ”nærmest flaget«. Steffen Klint havde det længste drev. Endelig var der også præmie til Michael Østergård, som klarede runden med færrest put.

Efter præmie overrækkelsen rettede klubbens formand Mikael Kiilerich en stor tak for det store fremmøde, og en særlig stort tak til Simon Philbert for de flotte præmier.