Kartoffelfestival søger logo

Sammenhængs-kraft, liv i landsbyen, en heldig kartoffel - hvordan kan det udtrykkes i et logo?

15. april 2019, 15:22
Hvordan kan et kartoffelfestival logo se ud, når det skal vidne om sammenhold og liv på landet? Foto: Arkivfoto

Frederiks Den første weekend i oktober afholdes kartoffelfestival i Frederiks. Festivalen kommer i stand som et bredt lokalt samarbejde blandt mange foreninger og virksomheder. Også omegnsbyerne Havredal, Grønhøj og Skelhøje bakker op og bidrager til festlighederne. Visionen er, at kartoffelfestivalen skal være samlende for hele egnen. Bliver festivalen en succes, er det tanken, at det skal være en tilbagevendende begivenhed.

- Vi mangler og savner en stor byfest, forklarer initiativtager Poul Eriks Clausen, repræsentant for AIF og Havredal Praktiske Uddannelser. At det så netop skal være i form af en kartoffelfestival er også symbolsk, da det var kartoffeltyskerne, der for 230 år siden startede med at opdyrke Alheden og etablerede landsbyerne Havredal og Grønhøj.

Idé til logo belønnes

Arbejdsgruppen bag festivalen spørger nu, om der skulle være nogle kreative hjerner, der vil udfordre sig selv og komme med forslag til, hvordan logoet til kartoffelfestivalen skal se ud. Nøgleordene er sammenhængskraft, liv på landet og selvfølgelig kartofler. Har du et bud på et logo, skal du sende det til pec@havredal.dk senest 30. april. Vinderen modtager to billetter til festivalen.