Ny KKIK fodboldformand

16. april 2019, 08:43
Thomas Aagaard Kristensen er ny formand for KKIK fodbold. Visionen er at få masser af børn til at spille fodbold og have det sjovt med det. Foto: Pia B. Jakobsen

Karup Thomas Aagaard Kristensen er ny formand for KKIK fodbold. Thomas stammer fra Karup, men bor i Århus, hvor huset er sat til salg. Planen er at rykke tilbage til det midtjyske, hvor familien bor.

De seneste år har Thomas spillet fodbold i Frederiks og har således taget vejen fra Århus til det midtjyske et par gange i ugen for at spille fodbold. For et par år siden var han med til at genstarte KKIK senior, og da KKIK for nylig havde brug for hjælp til bestyrelsen, sagde Thomas ja til en bestyrelsespost for KKIK. Konstellationen er ny, da KKIK fodbold og AIF fodbold nu er en blandet bestyrelse med medlemmer fra både KKIK og AIF.

- Jeg har berøingsflade med KKIK, og som gamle Karup dreng har jeg spillet her tidligere, forklarer Thomas.

Det er samarbejdet mellem KKIK og AIF på ungdomssiden, som Thomas virkelig brænder for. Visionen er, at så mange unge som muligt skal spille fodbold - fra tumleholdet med de fem til syv-årige og helt op til U15. Det handler om at få de unge i gang med fodbold.

- Jeg har set rigtig meget fodbold med spillere i orange trøjer. Det skulle gerne blive ved. Derfor skal vi have gang i de unge, hvis det skal fortsætte. Her er rigtig mange fodbold interesserede, ved jeg. Jeg håber virkelig, at forældrene vil bakke op, siger Thomas og pointerer samtidig, at de tre klubber AIF, KKIK og KK07 skal hjælpes ad.

- Tidligere var det nærmest rivaliserende opgør. Det skal vi komme over. Vi skal heppe på hinanden. Vi har brug for hinanden. KKIK skal være en moderklub. Det vigtigste er, at vi får nogle børn/ unge til at spille og holde af fodbold.

Opstart for de små er den 9. april. Her spilles skiftevis i Karup og i Frederiks. Den 12. april er der så pigeraketten, hvor

alle piger og drenge i indskolingen og mellemtrinet er inviteret til tre timers sjov og leg med fodbolden på KKIK’s baner. Mulighederne er klar.

- Så kom endelig med jeres børn nu, slutter Thomas.