Hvorfor er du på forårs-messe?

13. april 2019, 14:55
1 af 5 Jeg går til FDF, og vi har en stand her, som vi selv har lavet. Desuden har jeg sunget med koret. Det er hyggeligt at gå rundt og deltage i alle konkurrencerne. Vi har købt gode tilbud.
2 af 5 Det er fordi min datter Camilla er her. Så det skulle vi jo lige op og se. Min søn Henrik er formand for Frederiks Jagtforening, så den stand skal jeg jo også forbi. Brugsen har halv pris på ost. Det har jeg lige købt. Det er også interessant at se, hvilke forretninger og foreninger her er. Eigil Jørgensen Frederiks
3 af 5 Jeg er her for smagsprøverne - og fordi det er hyggeligt! Jeg kan lide at snakke med de forskellige, der kommer. Jeg er også FDF´er og står lidt på standen.
4 af 5 Jeg er her, fordi jeg skulle have et godt tilbud fra vores købmand i Skelhøje. Vi har også købt en mulepose fra bageren. det gik jeg målrettet efter.
5 af 5 Det er ren og skær tidfordriv, og det er rigtig hyggeligt. Sidste år blev jeg medlem af Støtteforeningen for Frederiks Friplejehjem. Vi har lige smagt noget god kaffe. V i har deltaget i et par konkurrencer og går selvfølgelig også efter nogle gode tilbud. Tove Sørensen Karup