Pigeraketten kommer

KKIK og AIF vil gerne have endnu flere børn ud på fodboldbanerne

15. marts 2019, 08:09
DBU, AIF og KKIK inviterer børn til fodbold sjov. Foto: Pia B. Jakobsen

Fodbold Derfor inviterer de to foreninger, sammen med DBU, alle piger og drenge i indskolingen og mellemtrinet til tre timers sjov og leg med fodbolden. Det bliver timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle børn kan være med – også selvom man aldrig har spillet fodbold før.

Pigeraketten lander på KKIK’s baner fredag den 12. april. Her er der masser af plads, så måske også drengene er inviteret med på en tur i pigernes raket. Besætningen, der består af 20 frivillige fra klubberne AIF og KKIK, samt instruktør fra DBU, står klar om formiddagen til at tage imod alle, der har lyst til en sjov dag i rakettens tegn, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Samle nøglen til klubhuset

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen. De to klubbers frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Drengene bliver på jorden for at udforske tyngdekraften og fodboldens hastighed.

Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele. Og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente, om hvordan det er at være medlem af en fodboldklub.

Alle piger og drenge mellem 5 og 11 år skal bare møde op. Der er ingen tilmelding.