Første fællesmatch i Golf

Damerne fra Hedens Golfklub havde inviteret damerne fra Karup Å Golf til en dyst på banen i Grønhøj.

04. juni 2013, 11:06
Fra venstre: Konni Randrup, Dorte Nygaard, Asta Nielsen og Lene Laigaard. Ruth Bach var forhindret i at deltage i præmieoverrækkelsen. Foto: Børge Pedersen

Spændingen var stor, ville vejret holde, udsigten var ikke for god. Kraftige regnbyger havde hærget området hele eftermiddagen, men en time før teeoff drev skyerne bort. Vorherre må være golfspiller!

5 medlemmer fra Karup havde taget mod udfordringen, så 21 damer fordelte sig på banen og spillet gik i gang kl. 18.00, små 2 timer senere var de 9 huller passeret.

Scorekortene blev afleveret, sandwichene og drikkevarerne kunne fortæres. Uden for, i dejligt vejr, blev der snakket lystigt, spillet blev endevendt og venlige kommentarer føg gennem luften!

På trods af "kampen" var der enighed om at det havde været et glimrende arrangement som måtte gentages. På trods af hyggen var der jo også en præmierække at vente på.

5 præmier skulle fordeles

Førstepladsen med 17 point gik til Lene Laigaard, skarpt forfulgt af Ruth Bach, også med 17 point. 3 pladsen gik til Asta Nielsen, som sammen med Dorte Nygaard på 4. pladsen fik 15 point. På 5. pladsen med 14 point kom Konni Randrup.

Næste match er den 26. juni, hvor, forhåbentlig, mange vil deltage og få del i chancen for en placering på "Order of merit," der er en sammentælling af den enkeltes point i løbet af året.