Tre kvæstet ved ulykke ved Frederiks i morges

Tre personer, heraf én alvorligt, blev kvæstet, da bil kom i slinger ved Frederiks fredag morgen

03. december 2021, 09:43

frederiks En voldsom trafikulykke spærrede fredag morgen Viborgvej ved Frederiks. Tre blev kvæstet i ulykken, heraf én alvorligt. Seneste melding fra politiet i Viborg er dog, at den alvorligt kvæstede er udenfor livsfare.

Ulykken skete lidt før klokken halv syv, da en personbil kom i slinger på Viborgvej, formentlig på grund af det glatte morgenføre. En lastbil kom kørende i modsat retning, og selv om lastbilchaufføren nåede at bremse ned, kunne han ikke undgå at skubbe den slingrende personbil ind i en modkørende bil. Den slingrende bil endte således i en sandwich mellem lastbilen og en anden personbil.

Det er føreren af bilen, der kom i slinger, der er kommet alvorligst til skade. Han var ukontaktbar, da redningsmandskabet nåede frem, og der blev tilkaldt både helikopter og ambulance. Det var fredag morgen endnu sparsomt med oplysninger om personskadernes omfang. Alle tre tilskadekomne blev fragtet på sygehuset, og den alvorligst tilredte skulle ikke være i livsfare, lyder seneste melding.

Viborgvej har været spærret gennem længere tid i løbet af morgenen, idet man afventede ankomst af bugserings-køretøjer til at fjerne den havarerede lastbil og de to personbiler.