Julekoncert i Dollerup

Julekoncert med internationalt stjerndrys rammer R.U.M.S i Dollerup

29. november 2021, 09:08
Helene Hørlyck kommer til Dollerup.

KONCERT De to kreative mennesker bag huset R.U.M.S. (Trine K. og Sven Bech) er klar med endnu et spændende arrangement i deres skønne hus på Stanghedevej i Dollerup.

Onsdag den 7. december arrangerer de en akustisk koncert med skønne juletoner og sang. Det er den internationale sangerinde Helene Hørlyck der kommer. Hun har gjort karriere i udlandet.

Med base fra London har Helene turneret over hele verden, og skabt sig en karriere indenfor klassisk og pop. I forbindelse med at Helene er flyttet hjem til Danmark, arrangeres der nu nogle få akustiske koncerter, hvor hun kommer og synger et internationalt julerepertoire, og en af dagene bliver i Dollerup.

Helene er nok allermest kendt for at være en markant sangcoach for de helt store artister. Bl.a. var det hende, som stod bag One Direction i alle årene som sangtræner og coach. Siden har hun hjulpet mange af verdens store stjerner med at fin-tune deres sangstemmer. Helene kan noget med stemmen, som få i verden kan. Men nu gælder det hendes egen sang.