Brugsen har gang i julefrokosterne

Det vælter ind med bestillinger hos Superbrugsen i Karup på mad til julefrokoster

10. november 2021, 19:02
Uddeler Nicolai Eskildsen fortæller, at julefrokost-menuerne i bogstavligste forstand går som varmt brød. Foto: Morten Hallstrøm

JUL Folk er begyndt at samles igen efter coronatiden, og det kan blandt andet mærkes i delikatesse-afdelingen hos Superbrugsen i Karup.

- Vi har rigtig mange bestillinger på julefrokoster. Vi har allerede flere hundrede, men der er plads til endnu flere, fortæller uddeler Nicolai Eskildsen.

Delikatessse-afdelingen er blevet opgraderet med mere personale, så de kan følge med de mange ordrer, der kommer ind. For der er allerede også nu bestillinger på nytårsmaden.

Der er tale om mad ud af huset, og folk henter det selv efter bestilling. Så er maden klar, når de kommer.

Det er både private og virksomheder, der bestiller lige nu, inklusiv flyvestationen.

- Der er nogen, der holder julefrokost for 100-200 gæster, og det klarer vi også, siger han.

Forretningen har et delikatesse-katalog, de kan vælge fra.

- Det er dejligt at folk kan ses igen, og det kan vi således også mærke, at de gør, siger han.

Også pakkepost er der gang i op til jul. Superbrugsen ansatte sidste år en medarbejder til at håndtere de mange pakker, nemlig Mette, og man har valgt at beholde hende. For der er rigtig mange pakker, der skal udleveres op til jul.

Nicolai Eskildsen synes Karup-borgerne er gode til at handle lokalt. Det gjorde de i særdeleshed under corona-tiden. Heldigvis ser det ud til, det bliver ved, selv om folk tager mere rundt, end de gjorde under corona.

- Derfor skal vi huske at blive ved med at gøre opmærksom på os selv, så folk husker vigtigheden i at handle lokalt, siger uddeleren.