Positiv udvikling i hussalg i Karup-området

Ejendomsmægler-firmaet John Frandsen i Karup forventer fortsat positiv udvikling i hussalget i Karup-området

10. november 2021, 19:01
Den lokale ejendomsmægler John Frandsen har butik i Karup: Fra højre er det Line Flarup, Jakob Haugaard, Louise Mogensen og Joachim Lee Holmstoel. Privatfoto

JUL Det går godt med huspriser og hussalg i Danmark, hvilket man ikke mindst har set under coronakrisen.

Sådan har det også været i Karup og omegnsbyerne, og udviklingen ser fortsat positiv ud for området, oplyser ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, der som den eneste ejendomsmægler har butik i Karup og hele postnummeret 7470.

- Hussalget har været helt oppe på de høje klinger, men vi ser ikke et faldende niveau for Karup og omegnsbyerne. Overhovedet ikke. Vi forventer, at det fortsætter, siger daglig leder hos John Frandsen i Viborg, Jakob Haugaard, der også er partner i Viborg, Bjerringbro og Karup.

Boligpriserne i de større byer, såsom Viborg, Silkeborg og Herning, er for øjeblikket meget høje, og mange ser måske derfor på alternative muligheder.

- Folk ser, hvad de ellers kan få for pengene. Og i Karup og omegn får man fortsat meget hus for pengene, siger han.

Det er mange forskellige folk, der flytter til Karup-området.

- Vi har den unge familie, der søger hjem, hvor de er opvokset for at stifte familie. Men vi har også ældre og folk, der måske har solgt deres landbrug og nu søger mod en mindre bolig i området, siger Jakob Haugaard.

Renterne er stadig forholdsvis lave og ejendomsmægleren ser en fortsat stigning i markedet i Karup og omegnsbyerne. Både Karup og Frederiks er eftertragtet.

- Folk kigger blandet andet på sammenholdet i byen, butikslivet, skole og pasningsmuligheder, og det er der i både Frederiks og Karup, siger han.

Faktisk er folk så glade for at bo der, at udbuddet af boliger er knapt så stort som før corona, og det giver derfor lidt stigende priser.

Ifølge befolkningsprognoserne kan både Frederiks og Karup se frem til flere indbyggere i de kommende år.