Esport for ældre

Alhedens Idrætsforening inviterer alle over 60 år til møde om Esport

29. september 2021, 13:19
Inge Lise Sterup, Alhedens IF i Frederiks, har i samarbejde taget initiativ til Esport for alle over 60.

ESPORT Hvem siger at spil på pc’en kun er for teenagere? Det gør Inge Lise Sterup fra Alhedens Idrætsforening i hvert fald ikke. I samarbejde med DGI inviterer Alhedens Idrætsforening alle interesserede over 60 år til et informationsmøde om Esport. Det foregår i Alhedens IF’s klubhus torsdag 30. september om formiddagen.

Inge Lise Sterup arrangerer i forvejen forskellige aktiviteter - badminton, gymnastik, spinning og flere andre ting - i regi af DGI’s Bevæg dig for Livet koncept hver torsdag formiddag. Her er der 74 medlemmer, og en aktiv formiddag bliver altid afsluttet med 3. halvleg, hvor der er socialt samvær og frokost.

- Vi vil gerne invitere nogle af dem, der ikke er så meget til den fysiske aktivitet med i fællesskabet. Det er baggrunden for initiativet med Esport. Vi vil have folk op af sofaen og ud og møde andre mennesker. Jeg kommer fra håndbold, og her har 3. halvleg altid betydet meget. Socialt samvær er lige så sundt som motion. Det frigiver endorfiner i hjernen, forklarer Inge Lise Sterup om baggrunden for initiativet. Hun har kørt Bevæg dig for Livet i Frederiks siden 2017.

Informationsmødet om Esport er gratis at deltage i og kræver ikke tilmelding.