Norden holder rejsemøde

29. september 2021, 12:47
Foreningen har været på Island før. Her er man på vej ind under et vandfald.

NORDEN Efter en succesfuld sensommertur til Øland og Gotland er foreningen Norden i Karup klar til at informere medlemmer og andre interesserede om to ture i 2022. Den planlagte Islands rundtur, som blev aflyst sidste år med få dages varsel, bliver taget op igen, og her kan nye tilmelde sig. Der var over 20 , der havde meldt sig til turen, der var arrangeret af Sørens rejser i Kjellerup. Nu følger man så op, og på mødet vil bureauet oplyse om den kommende tur.

Endvidere vil foreningen undersøge, om der er stemning for at afholde en forårstur til Stavanger for at opleve den norske 17. maj fejring. Turen starter med bus den 16. maj sidst på dagen, og man sejler med Fjord-lines færge til Stavanger, hvor man ankommer om morgenen den 17. maj. Herfra køres der i bus de 9 km ind til byen fra færgehavnen, og deltagerne har så dagen til rådighed. Sidst på dagen kører bussen ud til færgen, der kommer fra Bergen. På vej hjem får deltagerne det store kolde bord med drikkevarer incl., og før ankomsten til Hirtshals er der morgenmad. Sidst på formiddagen den 18 skulle man være hjemme igen i Karup.

For nogle år siden deltog ca. 40 i en tilsvarende tur til Oslo, hvor deltagerne blev meget overrasket over den norske fejring af nationaldagen.

På mødet håber foreningen på, at man kan oplyse om den nøjagtige pris. Dog skal det betones, at såfremt coronaen endnu et år aflyser alle forsamlinger i Norge, så må man naturligvis aflyse turen.

Alle interesserede kan møde op til rejseaftenen, der slutter med lotteri, hvor Fjord-line bl.a. har sponseret en rejse til Bergen til 4 personer. Desuden stiller Sørens rejser med et pænt antal lotterigevinster.