117.000 kroner samlet ind til godt formål

Indsamling til Foreningen af Cancerramte Børn gik godt

18. september 2021, 20:15
117.000 kroner samlet ind til Foreningen af Cancerramte Børn.

INDSAMLING Karup-Kølvrå har torsdag, fredag og lørdag knoklet for at samle ind til Foreningen af Cancerramte Børn. Det startede torsdag med et formiddagsbesøg på Friskolen i Karup, hvor børn og forældre støttede op om et lille løbearrangement. Uagtet at Friskolen kun rummer 24 elever, så lykkedes det at indsamle 4.500,-kr. Fredag gik det løs med alle dagplejerne og børnehaverne i Karup-Kølvrå med et arrangement i Karup Børnehave, hvor der også blev gået til den med lidt løb og gang. Her samlede man 2245,-kr. ind.

Senere fredag formiddag blev det tid til Karup Skole, hvor eleverne blev samlet til et foredrag med en dreng ved navn Mikkel, som havde været ramt af leukæmi, men nu var erklæret kræftfri. Mikkel fortalte åbenhjerteligt om sit sygdomsforløb, og ikke mindst de kvaler som forløbet havde budt på med masser af bump på vejen. Efterfølgende var der 1 times løb ved Jethallen, og Karup skole kunne med stolthed overrække 17.430,-kr.

Lørdag var det helt store arrangement i og ved Jethallen, hvor der blev løbet, danset og cyklet mountainbike til den store guldmedalje. En gigantisk tombola med sponserede gevinster trak også mønter op af portemonnæen hos de mange deltagere, såvel som et par sponserede indkøbsvogne vakte stor begejstring. De tre dage gav tilsammen et udbytte til Foreningen Cancerramte Børn på hele 117.197,96 kr.

Arrangørerne glæder sig allerede til næste år, hvor de håber at de kan lokke naboerne fra Frederiks Skole og ikke mindst løbere m.v. med til at samle ind i en god sags tjeneste.