Kaminoens venner holder generalforsamling

Tredje gang er som bekendt lykkens gang. Kalk Kaminioens Venner indkalder til generalforsamling

22. september 2021, 07:50
Kalk Kamnoen, der starter eller slutter ved Skelhøje, er populær.

SKELHØJE Efter at coronaen to gange tidligere har medført udsættelse af generalforsamlingen i »Kalk Kaminoens Venner« tror vi på, at det vil lykkes denne gang.

Generalforsamlingen afholdes mandag den 27. september i Stoholm Fritids- og kulturcenter.

Med den officielle indvielse af Kalk Kaminoen i juni er det lange, seje træk med at etablere stiforløbet overstået. Samtidig kan vi glæde os over, at så mange glade mennesker allerede siden det tidlige forår har vandret på den nye rute.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at der altid er plads til forbedringer, vedligehold, og måske på sigt også nye udviklingsmuligheder.

Kurt Mosgaard, Mønsted, som allerede ved flere lejligheder har været fortaler for et tættere samarbejde mellem lokalsamfundene, vil i et indlæg på generalforsamlingen lægge op til en drøftelse af, hvordan Kalk Kaminoen måske kan blive startskuddet til et mere frugtbart samarbejde i den tidligere Fjends Kommune og videre ud, hvis der er et ønske om det.

- Hidtil har der nok været en del mistro mellem de lokale byer, men i virkeligheden vil vi tilsammen kunne opnå meget mere gennem et aktivt samarbejde og en gensidig støtte. Det kunne både være i form af lokale tiltag og også med sammenhængende projekter, som vi alle kan drage fordel af, siger Kurt Mosgaard forud for generalforsamlingen.