Vellykket genstart af fællesspisning i nyrenoveret Karup Forsamlingshus

93 var til fællesspisning i forsamlingshuset

21. september 2021, 13:26
1 af 3 Forsamlingshuset har fået et fint køkken.
2 af 3 Der ventes på maden.
3 af 3 35 kilo kartofler er en hel del.

FORSAMLING Efter at have være lukket ned i over halvandet år grundet corona, så kunne arrangørerne fra Onsdagsklubben, Borgerforeningen og Forsamlingshuset, forleden igen invitere indenfor i Karup Forsamlingshus til fællesspisning. Stemningen var høj, alle sang gladelig med til fællessangen, og snakken ved bordene kørte videre som om der slet ikke havde været et langt ophold.

Hele 93 havde købt billet og kunne nyde af gullasch med kartoffelmos til hovedret og is med frugtsalat til dessert. Alt lokalt lavet i forsamlingshusets helt nyrenoverede køkken af Anne-Marie og hendes små hjælpere. Et næsten færdigt køkken, der har gennemgået en utrolig forvandling under coronaen med lyse farver, godt lysindfald, god arbejdsplan og en fornuftig planering, så det er blevet godt at arbejde i. Både under selve madlavningen og efterpå med oprydning og opvask. God plads til at håndskrælle de 35 kilo kartofler til kartoffelmosen! Så en stor cadeau til forsamlingshusets projektgruppe og håndværkere for et flot arbejde og resultat!

Efteråret byder på flere fælles arrangement I huset. Der bliver fællesspisning igen den 18. november og inden det, den 7. oktober, et arrangement »Krudt i Karup« med spisning og historie om lokalområdet i halvtredserne i et samarbejde mellem Viborg Bibliotekerne og Forsamlingshuset.