Kristendemokrater er klar til valget

Kristen-demokraterne er klar med en liste til byrådsvalget

19. september 2021, 14:12
1 af 5 Ghirmai Berhane
2 af 5 Hanne Ellemann Rytter
3 af 5 Eva Kornum
4 af 5 Ingrid Bak
5 af 5 Knud Gaarn-Larsen

POLITIK Gennem mere end et år har Kristendemokraterne i Viborg Kommune arbejdet på at lave en liste til kommunalvalget den 16. november. Man er kommet frem til at kandidaterne stiller op sideordnet.

Eva Kornum er bosat i Skelhøje, og hendes mærkesager er miljø og dyrevelfærd, og så brænder hun for ordnede forhold for ældre, og at unge får meningsfuldt arbejde. Ghirmai Berhane er flygtet fra Etiopien, og kom til Danmark i 2015. Han er oprindeligt landmåler, men har netop uddannet sig til klejnsmed. Ghirmai faldt for Kristen-demokraternes familiepolitik, men vil også tage sig af integration og erhverv.

Hanne Ellemann Rytter er sognepræst i Finderup, Ravnstrup, Hald Ege og Dollerup. Hanne har stor interesse for familiepolitik, parrådgivning og skolepolitik. Ingrid Bak bor i Bjerringbro. Ingrid har mange års kommunal erfaring. Hele socialpolitikken har Ingrids store interesse - ældre, psykiatri, børn med mere, og så hun ved, hvordan man økonomisk styrer en kommune. Knud Gaarn-Larsen bor i Frederiks, og erfaring fra kommunalpolitik. Hans interesseområder er udvikling også i landområderne og solide erfaringer fra Skelhøje Købmandsgård, hvor han har arbejdet med socialøkonomi. Partiet har ikke i traditionel forstand en spidskandidat, men i valgperioden er det Knud Gaarn-Larsen, der fungerer som tovholder, da Jan Hagerup for ganske nylig meddelte, at han af helbredsmæssige grunde måtte trække sig fra den lokale valgkamp.