Hærvejsforening ansætter sekretariatschef fra Aarhus

08. september 2021, 13:22
Mikkel von Seelen tiltræder jobbet som sekretariatschef den 1. oktober. Han er valgt ud af et felt på i alt 40 ansøgere.

JOBNYT 15 kommuner ved Hærvejen dannede i april foreningen Udvikling Hærvejen blandt andet for sammen at udvikle Hærvejens vandre- og cykelruter til national og international særklasse. Nu har foreningen ansat Mikkel von Seelen som chef for foreningens sekretariat, der har til huse i Viborg Kommune.

Sekretariatschefens opgave bliver at stå i spidsen for Hærvejssekretariatet og være med til at udvikle store natur- og kulturoplevelser langs Hærvejen i et samarbejde med de 15 kommuner i Udvikling Hærvejen.

De 15 kommuner er: Silkeborg, Ikast-Brande, Hjørring, Jammerbugt, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Mariagerfjord, Rebild, Vesthimmerland, Viborg, Vejle, Vejen, Haderslev og Aabenraa.

Mikkel von Seelen kommer fra et job som afdelingsleder for esport, svømning, løb/gang og cykling på DGIs landskontor i Vingsted. Han er uddannet cand. scient. i humanistisk samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab fra Københavns Universitet. Han har desuden sidefag i historie fra Syddansk Universitet.

Han er 44 år og bor i Skæring ved Aarhus med sin kone og to børn. MTL