Tid til Oktoberfest i Alhedehallerne

Der er allerede solgt langt over 300 billetter til Oktoberfesten i Alhedehallerne den 9. oktober

01. september 2021, 10:57
I Frederiks varmer de op til Oktoberfesten den 9. oktober. Arrangørerne varmer op. På billedet ses Claus Vetche Thuesen, Annette Thomsen og Jonas Steiniche Jensen. Forrest fra venstre: Louise Würtz og Henriette Kriegbaum.

KJELLERUP Lørdag den 9. oktober er det igen tid til Oktoberfest i Alhedehallerne med lederhosen, store fadøl og tyrolermusik. Og hvad der ellers hører til en ægte tyrolerfest.

Det er Alhedens Idrætsforening (AIF), der i samarbejde med resten af byen, afholder festen, der blev holdt første gang i 2019. Dengang med over 500 mennesker.

Denne gang forventes minimum 400 mennesker, fortæller en af arrangørerne, Claus Thuesen fra AIF. Det svarer til cirka 20 procent af befolkningen i området.

- Festen bliver holdt for byens og fællesskabet samt sammenholdets skyld. Opbakningen er fænomenal. Folk vil gerne holde en fantastisk fest, og det bakker vi op om ved at skabe nogle gode rammer for en festlig aften med udklædning, musik og fadøl, og hvad der ellers hører til, siger han.

Sidste år var man også klar til at holde fest, men det satte corona en stopper for. Nu er man klar til at give den fuld gas. - Folk kommer langvejs fra for at deltage. Nogen har måske boet i byen og kommer tilbage for at mødes med kammeraterne. På den måde er det en slags »reunion-fest«, siger han.

Tilmeldingen startede i foråret, og der er allerede solgt langt over 300 billetter. Nu går slutspurten ind. Tilmeldingsfristen er 25. september.

Aftenen starter klokken 17, hvor der varmes op, inden maden bliver serveret klokken 18.30, hvor der også er musik. Mon ikke der også bliver danset i løbet af aftenen.

Oktoberfesten er en del af Kartoffelfesten i Frederiks samme weekend.