53-årig dømt i retten for at besidde amfetamin og 955 kanonslag

Mand gemte amfetamin, skunk og kanonslag i sit hjem i Frederiks. Han får seks måneders betinget fængsel

27. juli 2021, 11:30
53-årig er i dømt en betinget fængselsstraf.

112 Der var meget at komme efter, da politiet september sidste år ransagede en adresse i Frederiks hos en 53-årig mand. Derfor har byretten i Viborg nu idømt manden seks måneders fængsel. Den dømte slipper dog for at komme bag tremmer ved at udføre 120 timers samfundstjeneste, og hvis han ikke begår noget strafbart det næste år. Kriminalforsorgen kan også bestemme, om manden skal i behandling mod misbrug af euforiserende stoffer.

For det var blandt andet et fund af 106,81 gram amfetamin og 14,71 gram skunk, politiet mødte i mandens hjem i fjor. Her fandt de også 950 små kanonslag af mærket Kinari og yderligere fem kanonslag. På adressen var også en digitalvægt og et stort antal små plastikposer og 400 gram kreatin. Sidstnævnte remedier i samspil med omfanget af stofferne var ifølge dommerne bevis på, at manden solgte narko fra adressen.

Nægter videresalg

Manden har nægtet sig skyldig i, at han sælger stofferne til andre, men delvist erkendt besiddelse til eget forbrug. Derudover mener han ikke, at han har gjort noget ulovligt ved at opbevare kanonslagene.

Men de forklaringer holdt ikke i retten, som kunne fastslå, at det kræver en tilladelse at opbevare kanonslag.

Politiets fund er konfiskeret, og den dømte kan nu også se frem til en regning på sagens omkostninger. Manden modtog dommen.