Udflugt med Onsdagsklubben

Det var en god tur med Onsdagscafeen

21. juni 2021, 06:45
Der blev hygget til den store guldmedalje på udflugten med Onsdagsklubben.

UDFLUGT Onsdagscaféen i Karup er så småt ved at komme tilbage til normale tilstande efter Corona-nedlukningen. Som en start var caféens gæster inviteret på en dejlig udflugt onsdag den 16. juni med afgang fra Karup Forsamlingshus.

Udflugten blev en realitet på baggrund af lidt økonomisk tilskud fra Lions Club i Karup på et tidspunkt inden landet lukkede ned på grund af pandemien. Hele 38 gæster hoppede ombord på bussen i Karup og kørte til Viborg, hvor Margrethe båden på Viborg søerne lå klar til afgang kl. 14.

Vejret var helt fantastisk, og det blev en pragtfuld tur rundt på de to søer, hvor snakken for alvor var med til at sprede glæde og hygge ombord.

Efter endt sejltur kørte bussen videre til Finderup, hvor Pandekagekroen blev besøgt, og hvor der blev drukket kaffe og spist de mest lækre pandekager med is og rabarberkompot. Også her bar snakken tydeligt præg af hygge og en glæde ved at kunne mødes igen. Kl. 1630 var bussen retur i Karup med en flok glade og tilfredse gæster. Onsdagscaféen åbner igen den 25. august og regner med at komme helt tilbage til normale tilstande med kaffe og hygge hver onsdag. Pausen henover den første del af sommeren skyldes ombygningerne i forsamlingshuset, som ligeledes forventer at være færdige med ombygningen medio august.