Hørehæmmede i biografen

Høreforeningen Viborg Lokalafdeling Inviterer sine medlemmer i Bio!

16. juni 2021, 09:53
Den 21. juni er der hørehæmmede i Karup Bio.

BIO I forbindelse med genåbningen af aktiviteter i Høreforeningen Viborg Lokalafdeling har afdelingen lavet en aftale med Karup Bio om en forestilling den 21. juni specielt for Høreforeningens medlemmer.

Aftalen med Karup Bio er kommet i stand efter at lokalafdelingen har fået bevilliget et beløb til aktiviteter efter genåbningen.

Karup Bio blev valgt på grund af dens størrelse og de faciliteter, som biografen kan tilbyde med teleslynge i salen og undertekster på filmen, hvilket er en stor hjælp for den hørehæmmede.

Karup er en del af Høreforeningens medlemsområde i Viborg Kommune, og det område skal også tilgodeses med aktiviteter.

Forestillingen der vises er »Lille Sommerfugl« med Karen Lise Mynster og Jesper Christensen i hovedrollerne.

Lille Sommerfugl er en drama-komedie skrevet og instrueret af Søren Kragh Jacobsen.

Guldbryllup

Landmanden Ernst og hustruen Louise skal holde guldbryllup i det lokale forsamlingshus med dansktop musik og kinddans. Men, som festlighederne udvikler sig, kommer flere familiehemmeligheder frem, og Ernst gemmer på den allerstørste hemmelighed. Familien sættes derfor overfor den ultimative prøvelse.

Lokalafdelingen har for øjeblikket 116 medlemmer.

Høreforeningen arbejder for bedre livsvilkår for de mennesker, der er berørt af høreproblemer eller sygdomme i øret. Høreforeningen søger såvel centralt som lokalt indflydelse på, at disse borgere får de samme muligheder for at kommunikere og for at deltage i samfundet som normalthørende medborgere har.

Høreforeningen informerer om ørets sygdomme, lyd-og høre problemer, hjælpemidler med mere og støtter medlemmerne i at håndtere tilværelsen som høreskadet/hørehandicappet, blandt andet gennem rådgivning og netværksgrupper.

Høreforeningen laver faglige og sociale arrangementer og vil gerne komme udi Viborgs opland til for eksempel messer.

Det oplyses allerede nu, at i oktober planlægger Høreforeninger i Region Midt et valgmøde i Viborg.