Karup-dansere: Bare en gang til

De 10-dobbelte verdensmestre fra Karup støver danseskoene af og vender tilbage til dansegulvet efter 18 måneders pause

10. juni 2021, 20:27
Bjørn Bitsch og Ashli vender tilbage på dansegulvet for en stund. Foto: Jakob Stigsen Andersen

KARUP Danmarks mest vindende par indenfor dansesport - Bjørn Bitsch og Ashli Williamson - kan igen opleves på dansegulvet, når de på lørdag d. 12. juni danser på DR1 i programmet »Dans, dans, dans«.

Bjørn & Ashli stoppede med at konkurrere i den absolutte verdenselite i 2019 efter at have vundet ikke mindre end 10-verdensmesterskaber i 10-danse, standarddans og showdans.

De har sideløbende med deres aktive karriere, arbejdet med at træne nye talenter i Aarhus, Aalborg og København, samt rundt omkring i verden - og det arbejde har de intensiveret siden.

På grund af Covid-19 har de selvfølgelig ikke kunnet tage ud i verden for at undervise, som de plejer. Under nedlukningen i Danmark, har de som mange danskere tilbragt mere tid hjemme end de tidligere har gjort.

Det er sjældent at noget er så skidt, at det ikke er godt for noget - og samtidig med at Bjørn & Ashli har kunnet undervise online, har de også kunnet glæde sig over at være meget sammen med deres lille datter, som kom til verden i august 2020.

Bjørn siger:

- Vi har hyggetrænet med vores lille datter Tianna, der er vild efter at danse med, men vi har også fået trænet intensivt til dette program, så I kan se hvor sjovt og berigende det er at danse.

- Det er så fedt at kunne danse show igen og vi er beærede over indbydelsen til at danse med i »Dans, dans, dans«. Vi glæder os meget til at samle alle jer danseglade seere til en god aften, tilføjer Ashli.

--