FDF modtager Ok-check

Ny energi til spændende aktiviteter

07. juni 2021, 08:08
FDF modtager OK-check til godt formål.

SPEJDER Det kan godt betale sig at tanke Ok-benzin i Frederiks, hvis man fortsat vil støtte en lokal forening. FDF i Frederiks, som er sponsormodtagere ved olie- og energiselskabet Ok og Dagli Brugsen, har d. 11. juni modtaget årets sponsorcheck på godt 19.500 kr. til FDF´s lokale arbejde.

FDF deltager et par gange om året ved aktiviteter på Dagli Brugsens tankstation i Frederiks, hvor de hjælper med at tegne kort til bilisterne og fortælle om aftalen. Karsten Maagaard fra FDF’erne uddyber:

- Vi har også et Open By Night - arrangement én gang om året, hvor vi hjælper Frederiks Dagli Brugs med aktiviteter.

Her fortæller FDF spejderne også om sponsoraftalen, og hvordan man gratis kan støtte, når man tanker på sit OK Benzinkort - det er nemlig OK og Dagli Brugsen, der giver et ørebeløb til foreningerne pr. liter brændstof, der tankes på de tilmeldte benzinkort. Vi er også med i en OK Elaftale og Ok telefoni. Det betyder, at hvis man har Ok-el og et Ok benzinkort, fordobles ørebeløbet til det lokale børne -og ungdomsarbejde, og hvis man så også har Ok telefoni tredobles det. FDF er rigtig glade for den måde, som sponsoraftalen er sat sammen på. Det betyder nemlig, at foreningen har mange i byen, som bakker op om dem.

- Det betyder også meget, at vi har en god brugs og i særdeleshed en aktiv uddeler, som virkelig gerne vil gøre noget for byen.

- Det giver et godt fællesskab, tilføjer Karsten Maagaard, som plejer at stå og tegne Ok kortene.