Rolig generalforsamling i biavlerforeningen

31. maj 2021, 07:57
På billedet ses Palle Skovborg og den samlede bestyrelse: fra venstre Palle Skovborg, Claus Bitsch, Bjarne Nyberg og Steen Bovbjerg. Foto: Knud Gaarn-Larsen

FORENING 11 af Kjellerup og omegns biavlerforenings 35 medlemmer var troppet op i Alhedehallerne i Frederiks torsdag den 27. maj, hvor det endelig kunne lykkes at samles igen, og gennemføre en generalforsamling, som man måtte sløjfe i 2020. Kun et arrangement var blevet gennemført siden pandemien satte en stopper for forsamlinger. Nu ser man frem til mere normale tilstande, og sammen med generalforsamlingen, fik man bestemt tre besøg i medlemmernes bigårde denne sommer.

Formanden Palle Skovborg kunne i sin beretning fortælle om at sidste år havde været et godt honning-år, så godt, at enkelte avlere endnu havde lagre af honning liggende. Han kunne også berette om at flere elever havde deltaget i foreningens kurser i biavl, og at man havde prøvet med at gennemføre webinar.

Der var genvalg til alle: Først formand Palle Skovborg, der blev genvalgt for et år. Også bestyrelsesmedlemmerne Bjarne Nyberg og kasserer Steen Bovbjerg blev genvalgt for et år, mens Claus Bitsch blev genvalgt for to år.