Landsbyhus i Lysgaard har konstituret sig

Landsbyhuset Lysgård har holdt generalforsamling

01. juni 2021, 16:35
Der har været generalforsamling i Landsbyhuset Lysgård.

LANDSBY Forsamlings og aktivitetshus for Lysgård og omegn, kaldet Landsbyhuset, har holdt generalforsamling og bestyrelsen har konstitueret sig.

Som alle andre var Landsbyhuset ramt af corona-konsekvenser gennem 2020 og 2021, oplyser formand for huset, Ove Elgaard.

I foråret 2020 lykkedes det i første omgang ikke at skaffe medlemmer til bestyrelsen. Derfor blev der i august afholdt ekstraordinær generalforsamling. Her lykkedes det at skaffe de medlemmer der var nødvendige for at komme videre. På det tidspunkt var man i gang med renoveringsprojekt af køkkenet. Derfor blev det besluttet at den daværende formand Eliana Vejvad fortsatte som konsulent frem til generalforsamling 2021. Også denne generalforsamling måtte udskydes til den 9. maj, hvor man igen måtte samles op til 25 personer. Her kunne man aflevere et næsten færdig renoveret køkken. Og man kan konstatere at det er det rette tidspunkt, da der igen er udlejning i slutningen af maj.

Den nyvalgte bestyrelse for Landsbyhuset i Lysgård har nu haft konstituerende bestyrelsesmøde. Posterne blev fordelt som følger:

Formand Ove Elgaard, næstformand Ninna Ib, sekretær Karina Stenkjær Christensen, kasserer Hanne Tauber, bestyrelsesmedlem Morten Palmelund, suppleanter Gitte Quint og Michael Omme.

- Vi glæder os til at vi igen kan bruge huset til fester, arrangementer, møder og aktiviteter, da det er meget vigtigt for lokalsamfundet. Der er fortsat mange ønsker til forbedring af Landsbyhuset at arbejde med for den nye bestyrelse, fortæller formand Ove Elgaard og fortsætter:

- Og da vi nu har brugt pengene til køkkenet, skal der findes nye veje at gå. Der har i efteråret og foråret været afholdt arbejdsdage, hvor blandt andet udenomsarealerne er blevet opdateret. Det har været anledning til nye sociale netværker og skal gerne finde en form i 2021, siger han.