Norden åbner efter coronakrisen

Foreningen Norden har lagt planer for resten af sæsonen

07. maj 2021, 13:39

NORDEN Nu ser det ud til, at foreningen Norden i Karup agter at starte sit foreningsliv op igen efter en pause på over et år.

Foreningen har lagt planer for resten af sæsonen, hvor man tager nogle af de arrangementer op, som man har måttet aflyse. Foreningen har med glæde konstateret, at medlemsskaren har været trofast, så ud af de ca. 220 medlemmer har der kun været et frafald på 15, og man håber naturligvis på, at nogle fortryder, når man nu kommer i gang igen.

Da det er uvist, om der kan afholdes generalforsamling i år, vil foreningens sæsonprogram blive udvidet med et par ekstra sider, da man agter at berette om årets løb i stedet for. Endvidere vil sæsonprogrammet indeholde følgende punkter:

I august flyttes forårsudflugten til Birger Larsens samling i Viborg. Nærmere om det og andre arrangementer i sæsonprogrammet til august.

Turen til Øland og Gotland forventes gennemført i august. Der er plads til 10-12 flere deltagere. Henvendelse til Sørens rejser i Kjellerup.

Rejsemøde i september om tur til Island i 2022., da turen sidste år blev aflyst i sidste øjeblik. Så flere kan melde sig.

Delikatesseaftenen i Grønhøj den 19. januar i 2022 forventer man gennemført. I al fald har man hovedingrediensen i desserten, nemlig multebærrene, på køl i Norge.

Og endelig regner man stærkt med at kunne gennemføre den årlige traditionelle generalforsamling i marts 2022. Og så tager man på forårsudflugten i maj.

Alle disse ting vil blive udførligt beskrevet i foreningens sæsonprogram. Bestyrelsen glæder sig til at være sammen med medlemmerne igen om det nordiske.