Formand stiller op til byrådet for S

Winnie Nielsen, Kølvrå, vil i byrådet for socialdemokratiet

28. april 2021, 07:58
1 af 2 På billedet ses Bent S. Madsen, formand for partiforeningen i Karup, Winnie Nielsen, s-kandidat, Anders Bertel, s-kandidat.
2 af 2 Winnie Nielsen vil gerne i byrådet næste gang.

Politik Winnie Nielsen fra Kølvrå har besluttet sig for at stille op til byrådsvalget for socialdemokratiet.

Winnie er kendt for sit virke som formand for Karup/Kølvrå Byforum og fodboldklubben KK07 i Kølvrå. I forbindelse med udarbejdelsen af Helhedsplanen for Karup/Kølvrå blev den politiske ild for alvor tændt.

- Det at være med til at kunne gøre en forskel for lokalområdet, har længe været min drivkraft i foreningslivet. Derfor har jeg i en periode overvejet, om jeg skulle gå ind i politik. Jeg værner om de socialdemokratiske værdier, hvor særligt arbejdet med børn og unge, samt kultur og fritid står højt på listen over interesseområder, siger Winnie Nielsen

Winnie Nielsen er 38 år, og bosiddende i Kølvrå sammen med sin kæreste, og deres to piger på 5 år. Til daglig arbejder den vordende lokalpolitiker, som sosu-assistent ved hjemmeplejen i Herning Kommune. Her bestrider hun endvidere hvervene som FOA-tillidsrepræsentant og praktikvejleder.

Formand for den socialdemokratiske partiforening i Karup, Bent S. Madsen, udtrykker stor glæde ved, at Winnie Nielsen nu er valgt, som kandidat til kommunalvalget til november.

- Karup/Kølvrå området vil med Winnie få en tydelig stemme i byrådet. I det tidligere Karup Kommune, vil vi med Winnie Nielsen, Kølvrå og Anders Bertel, Frederiks kunne få to stærke kræfter i byrådet, der begge arbejder hårdt for lokalsamfundet. Fra lokalbestyrelsen vil vi arbejde benhårdt på, at begge kandidater opnår valg til Viborg Byråd. Her håber vi på stor opbakning fra vælgerne, når krydset skal sættes den 16. november i Karup og Frederiks, udtaler Bent S. Madsen.

Socialdemokratiet i Viborg Kommune har afholdt deres generalforsamling, mandag d. 19. april, virtuelt på Teams. Her blev opstillingslisten formelt godkendt af de socialdemokratiske medlemmer. Winnie Nielsen er placeret som nr. 15, og Anders Bertel er at finde som nr. 2 på A-listen.