Penge til Kølvrå Friluftsbad

Rema 1000 Karup indgår aftale med Kølvrå Friluftsbad

07. april 2021, 07:10
Kølvrå Friluftsbad får penge fra Rema 1000 i Karup.

DONATION Rema 1000 købmanden i Karup har indgået en sponsoraftale med Kølvrå Friluftsbad. Der er tale om et engangsbeløb på i alt 25.000 kr.

- Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i Karup og Kølvrå i takt med at foreningslivet igen åbner op. Det er baggrunden for aftalen med Kølvrå Friluftsbad, siger købmand Dennis Lind Pedersen, REMA 1000 i Karup.

- Kølvrå Friluftsbad gør et kæmpe socialt arbejde i området. Kølvrå Friluftsbad fungerer derfor lige så meget som et socialt samlingssted for områdets beboere, samtidig med det fungerer som et egentligt friluftsbad. Der er mange ildsjæle som gør en stor forskel. Det arbejde vil jeg rigtigt gerne støtte op om.

Glade for aftale

I Kølvrå Friluftsbad er de rigtig glade for den nye aftale:

- Da Dennis ringede og fortalte den glædelige nyhed, skulle det lige have lov til at falde på plads

Vi, i bestyrelsen, er meget beæret over at få sådan et flot sponsorat.

At blive anerkendt for det arbejde som bestyrelsen ligger i Kølvrå friluftsbad, er jo fantastisk.

Vi har en masse ideer i støbeskeen til nye ting og aktivitetsmuligheder, så nu skal vi jo »bare« vælge. Vi ser frem til endnu en skøn sæson med masser af liv og hygge i Kølvrå Friluftsbad, udtaler bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10. mio. kr., som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater.