Succes stopper samarbejde i Karup

Benefit Karup og optiker Per Juel har været glade for samarbejdet - men nu er det slut

23. december 2020, 14:06
Benefit med klinikschef Jonas Max Jensen og optiker Per Juel stopper samarbejdet efter fire gode år.

ERHVERV I de sidste tre år har Benefit Karup og optiker Per Juel været at finde i de samme lokaler på Bredgade i Karup. Positiv udvikling af begge forretninger har nu gjort at det ikke længere er optimalt at dele lokaler. - Synsprøver i den fysiske butik er gået tilbage, siger optiker Per Juel.

- Folk har nemlig fået øjnene op for muligheden for hjemmesynsprøver, hvor jeg kan vejlede dem i deres vante rammer som f.eks. egne hjem, plejehjem og lignende, siger han.

Stor succes

Da hjemmesynsprøverne nu er så stor en succes er det derfor ikke længere nødvendigt at Per Juel har fysisk butik i Benefit Karups lokaler - han har i stedet specialiseret sig i at have et kæmpe udvalg af brillestel med rundt på sine besøg.

Per Juel vil dog stadig være lokal i Karup-området med både hjemmesynsprøver og tilretninger flere dage om ugen.

Hos Benefit Karup tilbydes der fysioterapi og træning til et stort geografisk område - både med og uden lægehenvisning – ligesom behandlingsordninger for virksomheder også er en del af hverdagen.

- Den ekstra plads i Benefit Karups lokaler har vi ingen problemer med at udfylde - vi har brug for den, siger klinikchef Jonas Max Jensen.

- Vi har rigtig travlt med både behandlinger og forskellige former for træning – så vi er glade for, at det ikke er pladsen, der skaber udfordringer for os, men at vi i stedet kan tilbyde behandling og/eller træning til alle - uden ventetid. Benefit Karup har været glade for samarbejdet med Per Juel og der vil også fremover være et tæt parløb med hinanden i forhold til ergonomi, skærmbriller osv.