Jubilæum Charlotte er vild med jobbet i Superbrugsen

48-årige Charlotte Kuur Hansen kan den 1. december fejre 25 års jubilæum hos Superbrugsen på Bredgade i Karup

26. november 2020, 05:44
1 af 2 Uddeler Nicolai Eskildsen beskriver sin medarbejder, Charlotte Kuur Hansen, som dygtig og værdsat. Foto: Morten Hallstrøm
2 af 2 Charlotte Kuur Hansen står mest for noon food-afdelingen i Superbrugsen i Karup. Men hun klarer det meste. Foto: Morten Hallstrøm

JUBILÆUM »Husk at skriv, at Charlotte er superdygtig. For det er hun«.

Sådan siger brugsuddeler hos Superbrugsen i Karup, Nicolai Eskildsen, efter interviewet med 48-årige Charlotte Kuur Hansen fra Havredal, der den 1. december kan fejre 25 års jubilæum i butikken.

Dermed er Charlotte den medarbejder, der har været længst i forretningen, og som hun siger med et stort smil, så har hun »overlevet« tre uddelere i sin tid.

- Jeg er meget glad for mit arbejde, og jeg er slet ikke færdig med at være her, smiler Charlotte Kuur Hansen.

Hun har faktisk arbejdet i forretningen i længere tid. Hun har arbejdet på stedet over to omgange. Hun kom i lære i butikken i 1990 og efter læretid og en periode, hvor han prøvede noget andet, kom hun tilbage. Det var den 1. december 1995.

Det var egentlig meningen, at Charlotte kun skulle være der i en periode, men hun blev altså hængende.

I dag står hun for noon-food afdelingen. Her er der alt lige fra legetøj og servietter til lys og køkkenruller.

- Jeg synes, det er en spændende afdeling, hvor jeg har stor medbestemmelse. Hvis jeg ikke lige får solgt varerne i den ene uge, så kan jeg sætte det sammen med noget andet i den næste og se, om det har større effekt, siger hun.

Hun sætter med andre ord en ære i at varerne står på den rigtige måde.

- For eksempel sætter man jo ikke toiletbørsterne og kagedåserne sammen, forklarer Charlotte.

Hun har efterhånden helt styr på de forskellige afdelinger og funktioner i brugsen - undtagen øl- og vinafdelingen.

- Det er som regel en mand, der står for ølafdelingen, og vinafdelingen er brugsuddelerens afdeling. Sådan er det i hvert fald her, smiler hun

Arbejdet har ikke altid været nogen dans på roser for hende.

To gange har hun været nede med stress. Det var i 2003 samt i 2017, hvor der var en periode, hvor der ikke var nogen uddeler. Der skulle knokles ekstra igennem af medarbejderne, og det blev der.

- Jeg har måske også haft svært ved at sige nej og vil gerne yde det bedste. Jeg er min egen værste fjende, men jeg har arbejdet med det, og i dag har jeg det meget bedre, siger hun.

Charlotte beskriver sit samarbejde med den nuværende uddeler som fantastisk godt. Han er god at sparre med, han er god til at hjælpe, og han tager hensyn, hvis det en sjælden gang kniber.

Charlotte elsker kundekontakten og kollegaerne. Hun kender mange af kunderne - hvis ikke af navn, så deres ansigt.

- Jeg har været her så længe, at jeg kan huske, at nogle af vores nuværende ungearbejdere, kom her som små børn, fortæller Charlotte.

Hun er i øvrigt gift med Jens-Jørn Hansen - parret har sølvbryllup næste år. De har en datter på 21 år og et hold tvillinge-piger på 15 år. Jens-Jørn har taget fri på jubilæumsdagen.