Privat rundvisning på Mercantec

Du kan møde op fysisk eller tage den på mobilos

10. november 2020, 11:46
Private og Covid19-sikrede rundvisninger supplerer stort Åbent Hus-arrangement, som er udsat til det nye år. Rundvisningerne kan bookes på hjemmesiden. Foto: Mercantec

UNDERVISNING Potentielle elever og deres forældre skal ikke snydes for muligheden for at få et rigtig godt indblik i undervisningen og rammerne på Mercantec.

Allerede fra tirsdag den 10. november i uge 46 tilbyder Mercantec derfor private rundvisninger på skolens mange forskellige uddannelser fra de tre adresser i Viborg.

De private rundvisninger supplerer det Åbent Hus-arrangement, som er blevet udskudt til det nye år.

- Det har rigtig høj prioritet for os at kunne vise vores uddannelsesmiljø frem. Derfor tilbyder vi en spændende corona-sikret rundvisning, fastslår Mercantecs direktør Kirsten Holmgaard.

Elev og vejleder guider

På Banegårds Alle kan gæsterne besøge Midtbyens Gymnasium. På H.C. Andersens Vej er det Viborg Handelsskole, Hotel & Restaurantskolen og Teknologisk Videncenter, der viser deres uddannelser frem, og på Håndværkervej kan gæsterne besøge de mange byggetekniske uddannelser på Byggetek.

Uanset hvilken specifik retning, de potentielle elever interesserer sig for, kan de se frem til en rundvisning, hvor de bliver mødt af et guidehold bestående af henholdsvis en elev og en vejleder.

Guideholdet viser en enkelt familie rundt ad gangen. Håndsprit, mundbind og afstand er obligatorisk på de guidede ture rundt i uddannelsesområdet.

Rundvisningerne, der skal bookes fra hjemmesiden på forhånd, foregår tirsdag og torsdag fra 13-18 samt sidste lørdag i måneden fra 10-13.

Hvis man ikke ønsker at møde fysisk op, kan man bestille en virtuel, men dog personlig rundvisning, hvor vi er sammen på mobilerne.