Karup får ny zoneterapeut

Randi Malene Jensen starter egen zoneterapeutklinik på Genvej i Karup

21. oktober 2020, 11:06
Randi Malene Jensen starter som zoneterapeut i Karup.

KARUP Karup har fået en zoneterapeut.

Hun hedder Randi Malene Jensen og er 36 år. Hun flyttede fra Mønsted i sommers til en udlejningsejendom på Genvej i Karup.

- Jeg trængte til at prøve noget nyt, og i Karup fandt jeg en bolig til leje, hvor der var et ekstra rum, som jeg kunne bruge til at lave min egen klinik, fortæller Randi.

Hun er nyuddannet zoneterapeut med et kvalitetsstempel oven i hatten. Uddannelsen, hun har fået, er nemlig RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler) og betyder, at klienter, der er med i Sygeforsikringen Danmark, kan få tilskud.

Randi er til daglig sosu-assistent og vikar på et plejehjem i Viborg. I starten - indtil hun får opbygget en stor nok kundekreds - vil hun have plejehjemsjobbet som supplement. Hun håber at kunne leve af at være zoneterapeut.

- Jeg valgte at uddanne mig til zoneterapeut, da jeg ønsker at kunne hjælpe andre, med mit omsorgsgen. Alternative behandlinger synes jeg er bedre, end f. eks smertestillende medicin, fortæller hun.

Randi fortæller, at zoneterapi er en mild behandlingsform med trykpåvirkninger på og under fødderne.

- Jeg sætter på den måde kroppens selvhelbredende kræfter i gang. Kroppen lindres og kommer dermed i bedre balance, ligesom det giver velvære, siger hun.

Randi giver også øreakupunktur til lindring mod blandt andet tobakafvænning, depression, migræne og allergi. Det kan, ifølge Randi, være et godt supplement til zoneterapi.