Tømrerfirmaet i Frederiks har travlt

For 15 år siden besluttede Knud Ekholm sig for at blive selvstændig tømrer. Det har han ikke fortrudt. Der er travlhed i firmaet

21. oktober 2020, 06:03
Knud Ekholm fortæller, at ordrelisten går ind i det nye år. Der er meget travlt.

FREDERIKS Ordrelisten er lang hos Alhedens Tømrer og Snedker A/S i Frederiks.

- Vi har forrygende travlt, fortæller indehaver, den 50-årige Knud Ekholm, der den 1. november kan fejre firmaets 15 års jubilæum. Det var det år, han besluttede sig for at blive selvstændig - 15 år efter han selv blev uddannet tømrer og snedker.

Gennem årene har han fået stadig mere at lave, og i dag er der fem-seks medarbejdere i firmaet, der tager sig af alt lige fra renovering af huse til byggeri af nye huse og tilbygninger.

- Lige nu bygger vi et hus i Karup og laver en tilbygning i Herning. Vi er også i gang med at renovere i Aarhus, men når det er sagt, så laver vi mest lokalt til private, boliger, forsikringsager og skoler, fortæller Knud Ekholm.

Han har mange jern i ilden, men heldigvis har han sin kone, Helle, der ordner kontorarbejde ved siden af sit faste job i en bank. Det er dog fortsat Knud, der står for at lave tilbud.

Knud Ekholm er stolt over, at firmaet er nået så langt og kan fejre 15 års jubilæum i god form.

- Vi har mange gode trofaste kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi er glade for, siger han.

Knud Ekholms fortæller, at firmaet har haft ni lærlinge gennem tiden.

Knud fortæller, at coronasituationen givetvis har givet ekstra travlhed for firmaet, selv om ordrerne også var der før. Udbetalingen af feriepenge og tilskud til energirenovering har også hjulpet godt til.

- Vi har ordrer ind i det nye år, og har må for øjeblikket sige nej til de store opgaver på grund af travlhed, og så i stedet få lavet de opgaver, der kan løses hurtigt, siger han.