Cafeteria er sat til salg

Mona og Carsten Vestergaard har sat Cafeteria Midtvejs i Karup til salg

20. oktober 2020, 18:36
For fem år siden havde Mona Vestergaard 25 års jubilæum med Karup-cafeteriet. Her er hun ved hendes mand, Carsten. Nu ønsker parret at sælge. Foto: Knud Gaarn-Larsen.

KARUp Gennem 30 år har Cafeteria Midtvejs i Karup været en stor del af Mona Vestergaards liv.

Men nu har hun og hendes mand, Carsten, sat cafeteriet til salg.

På de sociale medier skriver Mona Vestergaard, at cafeteriet gennem de sidste år har været drevet i stille drift, og at det udbydes til salg på grund af alder og sygdom. Og at omsætningen med stor lethed vil kunne øges væsentligt, hvis den rette person kommer til.

Monas forhold til cafeteriet går længere tilbage end de 30 år. Fra januar 1970 og seks år frem var det hendes forældre, Erik og Tove Dahlerup, der drev stedet.

Fra 1976 til 1991 drev Inge Lise og Ib Kristoffersen Cafeteria Midtvejs. Mona var skolepige og ansat på stedet på dette tidspunkt. Allerede dengang oplyste hun ejerparret, at hun på et tidspunkt gerne ville overtage. Nogle år efter blev hun ringet og tilbudt at købe, og hun slog til.

Hendes mand, Carsten, startede sin karriere ved Cafeteria Midtvejs ved at være leverandør, og hurtigt avancerede han til ægtemand og medejer.

Avisen har forsøgt at få en kommentar fra parret, men de er ikke vendt tilbage.