Voxpop: Hvor skal du hen i efterårsferien?

14. oktober 2020, 10:10
1 af 5 Joanna Dobrowolska, 33, Frederiks Vi - det vil sige min mand og jeg og vores to børn - skal hjem til familien i Polen. Det glæder vi os til. Sidste gang vi var af sted, var i sommerferien. Vi har boet i Danmark i tre år og befinder os godt.
2 af 5 Søren Poulsen, 55 år, Karup Jeg er altmuligmand hos Guldbageren i Frederiks og skal arbejde i ferien. Jeg arbejder stort set altid i efterårsferien. Sidste gang jeg var på ferie var i sommerferien, da min hund og jeg var på camping i Hessellund.
3 af 5 Peter Heide, 69 år, Frederiks
4 af 5 Ulla Jensen, 56 år, Frederiks Min mand og jeg skal have to overnatninger i Aalborg fra søndag til tirsdag. Vi skal blandt andet spille golf, se zoologisk have, havnefronten og Aalborg-tårnet. Det bliver en forkælelsestur.
5 af 5 Leif Dahlgård, 76 år, Frederiks Jeg skal ikke af sted med mit tivoli. Det har været lukket siden april på grund af corona. I dag er tivoliet jo ikke så stort, men det er hele branchen, der er ramt, og der er ingen økonomisk hjælp at hente nogen steder. Branchen klarer ikke et år mere sådan her. Så er det slut med cirkus og tivoli. Det er hårdt - også for psyken, at vi ikke kan komme i gang. Foto: Morten Hallstrøm