Femte år i træk med sorte tal fra Tinghallen

Tinghallen A/S kan igen præsentere et flot regnskab med sorte tal på bundlinjen. Det stod klart general-forsamlingen i Tinghallen A/S

12. oktober 2020, 05:58
Formand for Tinghallen, Claus Bertelsen, og direktør Claus Donslund glæder sig over godt resultat.

ÅRsMØDE Generalforsamlingen skulle egentlig have været afholdt i marts måned, men blev som så meget andet udskudt grundet Covid-19.

Trods et mindre fremmøde end normalt, var det en rigtig god aften med masser af positive takter i Comvent Arena, som Tinghallens store sal har skiftet navn til.

Bestyrelsesformand Claus Bertelsen fremførte bestyrelsens beretning fra talerstolen - og begejstringen skinnede tydeligt igennem i formandens tale.

- Ved indgangen til 2019 forventede vi et positivt års-resultat på op mod 100.000 kroner. Med disse tal tog vi endda højde for det igangværende byggeri, som forventeligt ville give en række ekstra omkostninger - men også en række nyansættelser, som jo er en investering i fremtiden.

Det er således en rigtig god nyhed, når jeg nu kan fortælle, at der er genereret et overskud før skat på knap 200.000 kroner i 2019, lød det fra bestyrelsesformand Claus Bertelsen fra talerstolen i Comvent Arena.

- Jeg er enormt stolt og glad for at det er lykkes os at præsentere endnu et år med sorte tal fra Tinghallen A/S. Vi står midt i en spændende udvikling med ombygningen af Tinghallen til et nyt og moderne musikhus. Samtidig med det, har vi været i fuld drift på mange andre lokationer – så vi er enormt stolte af, at det er lykkes at komme ud af 2019 med så fint et resultat, fortæller adm. direktør i Tinghallen A/S Claus Donslund.

Fremtiden ser lys ud for Tinghallen A/S

- De sidste 5 år har vi været igennem en lang, sej - men også en spændende rejse – først en redningsfase - dernæst en konsolideringsfase – og nu er vi trådt ind i en udviklings- og vækstfase.

Vi skal se fremad - og vi er allerede godt på vej. Om nogle få år er Tinghallen én af de største spillere på oplevelsesmarkedet i Danmark. Det er målet, slutter Claus Donslund.

Genvalg

Udover det fine regnskab, skulle generalforsamlingen også tage stilling til valg til bestyrelsen. Det gav genvalg til Niels Sønderby Christensen, hvorimod Lars Kaasgaard valgte at udtræde efter flotte 12 års arbejde i Tinghallens bestyrelse. Et nyt ansigt i Tinghallens bestyrelse bliver borgmester Ulrik Wilbek der blev valgt ind.

- Vi er enormt glade for at Ulrik har vist interesse for at blive en del af Tinghallens bestyrelse. Med Ulrik Wilbek som en del af holdet, får vi en national personlighed som rækker langt udover Viborgs grænser med sit enorme netværk - hvilket kan være med til at sætte Tinghallen på Danmarkskortet i endnu højere grad.