112 Person fundet død efter brand i Skelhøje

Politiet formoder, at der er tale om ejendommens 70-årige beboer

09. oktober 2020, 14:10
Foto: Midtjysk Brand og Redning

Skelhøje En person er fundet død i ruinerne af en landejendom på Karuphøjvej i Skelhøje, efter en voldsom brand brød ud på stedet tidligt fredag morgen.

Det oplyser vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Midtjysk Brand & Redning har formiddagen igennem kæmpet for at få slukket branden, der blev anmeldt klokken 06.11 af en nabo, der så et skær i mørket fra landejendommmen, men allerede ved brandvæsenets ankomst var branden så omfattende, at der stort set kun var murværket tilbage.

Lidt før middag kunne politiet så bevæge sig ind på tomten, og her fik man sine værste anelser bekræftet, da man fandt liget af en person, der er afgået ved døden.

En obduktion skal gøre politiet klogere på, hvem personen er, men man har en formodning om, at der er tale om den 70-årige mand, der har adresse på stedet.

- Vores bedste bud er nok, at det er ham, der er tale om. Vi ved, at hjemmeplejen har været på adressen lidt efter klokken 21 torsdag, hvilket bestyrker vores tro på, at det er husets beboer, der har været hjemme, da branden brød ud, siger Jens Claumarch.

Han formoder, at en obduktion vil gøre politiet klogere på afdødes identitet i starten af næste uge, ligesom kriminalteknikere rutinemæssigt er i gang med en såkaldt findestedsundersøgelse for at blive klogere på, hvad der kan have udløst branden.

De pårørende til den 70-årige mand er underrettet.