Tandlæger i Frederiks har vokseværk

Næste år overtager »Smil med Østergaard« med klinik i Karup, Roslev og Skive Martin Qvist Olesens klinik i Frederiks, som man der forener med Karup-klinikken i nyopførte lokaler

30. september 2020, 05:47
Karup-klinikken sammenlægges med klinik i Frederiks, der bliver større. Martin Qvist Olesen bliver i Frederiks sammen med hans hustru, Mie og det øvrige personale. Tandlæge Jørn Borup og personale fra Karup fortsætter i Frederiks efter maj. I midten ses klinikejer, tandlæge Nadia Østergaard.

Tandlæger Pr. 1. januar 2021 overtager »Smil med Østergaard« formelt Martin Qvist Olesens tandlægeklinik i Frederiks. Her vil klinikken i løbet af foråret - forventeligt pr. 1. maj - blive lagt sammen med klinikken i Karup, der til dagligt drives af tandlæge Jørn Borup. En sammenlægning, der vil kræve bedre plads, og derfor har man allerede nu sat gang i tilbygningsprocessen.

Det røde hus ved siden af klinikken i Frederiks fjernes, og derefter bygges der 200 kvadratmeter ekstra klinik. Herefter lukker klinikken i Karup.

- At vi er så store, som vi efterhånden er blevet, har aldrig været et mål i sig selv. Til gengæld er det et faktum, at der netop pga. vores størrelse er mange fordele. Dels for vores patienter, dels for vores ansatte, oplyses det på hjemmesiden.

- Vi kan til enhver tid tilbyde vores patienter topprofessionel behandling, fordi vi helt reelt råder over mange specialer. Dernæst fremstår vi som arbejdsplads attraktiv for nuværende og kommende medarbejdere. Både i forhold til videreuddannelse, fleksibel arbejdstid og i forhold til den positive dynamik, der altid er i et større arbejdsfællesskab.

Tandlæge Martin Qvist Olesen, hans hustru Mie, som er tandplejer, og deres to klinikassistenter fortsætter på klinikken, som for længst har nået sølvbryllupsalderen.

De fire er i forvejen et stærkt hold, men de ser alle frem til at blive flere hænder om arbejdet. For Martins vedkommende vil han formentlig benytte sig af muligheden for bedre balance mellem job og fritid. Han dyrker nemlig badminton på højt niveau og har p.t. indtil flere ærefulde og internationale mesterskabstitler at forsvare.