Succes med minipoder i KK07

Start med bold for de mindste har fået god start

30. september 2020, 11:15
Holdopstarten på Kølvrå Stadion.

FODBOLD Fodboldklubben KK07 i Karup-Kølvrå har haft en stor succes med opstart af et minipodehold, »Leg med bold U6«, i efteråret.

Det er første gang som KK07 laver et hold for de yngste spillere. Holdet startede den 9. august og tæller ikke mindre end nitten deltagere i alderen »næsten tre« til fem år. Selv i covid-19 tider kommer der 14-15 til hver træning. Winnie Nielsen, der sammen med Henrik Aagaard, træner holdet hver onsdag eftermiddag fortæller, at det er herligt at se hvordan hele holdet går til den ved hver træning, og går trætte fra banen efter træningen.

- Selvom der er nok går et stykke tid før talentspejderne begynder at blande sig med publikum på sidelinjen på Kølvrå stadion, så har holdet allerede fået et par sponsorer, der tror på deres fremtid, fortæller Winnie.

Interessen fra børn og forældre har vist sig så stor at man allerede er begyndt at se på mulighederne for indendørs træning i vinter, noget som egentlig ikke var planlagt. Vi håber at kunne følge dem op gennem årene og om nogle år se dem spille på klubbens øvrige hold, afslutter Winnie Nielsen, som også er formand for KK07.