Danish Air Show næste år

Danish Air Show blev i år aflyst på grund af corona, men det holdes igen til næste år

12. september 2020, 05:56
Arkivfoto: Torben Brøchner

KARUP Hvert andet år holder Flyvevåbnet Danish Air Show på én af de tre flyvestationer i Karup, Skrydstrup eller Aalborg. Flyvevåbnet gør det for at vise, hvad de laver både herhjemme og ude i verden, og så håber man også at kunne inspirere nogle til et spændende liv og job i Flyvevåbnet.

I år i juni blev showet aflyst i Karup på grund af coronasituationen. Arrangementet er erfaringsvis den største enkeltdagsbegivenhed i Danmark med op imod 140.000 gæster. Dette harmonerede ikke med de retningslinjer regeringen satte op for at imødegå spredning af coronasmitte/covid-19, og derfor blev arrangentet aflyst.

Men nu er der fundet en ny dato. I 2021 bliver Danish Air Show holdt på Flyvestation Karup den 20. juni.

- Vi garanterer dig en stor oplevelse, når store opvisningshold laver spektakulære formationer, kampfly, helikoptere og transportfly udfører vilde manøvrer i luften som du ikke troede muligt, og specialoperationsstyrkerne viser, hvilket stof de er gjort af. Du kan også komme helt tæt på masser af historiske og topmoderne militære fly og se udstillinger af udstyr og enheder fra hele Forsvaret, siger generalmajor Anders Rex, der er chef for Flyverkommandoen.